[ 7 Summit of Indonesia] Mt. Binaiya Adventure Package – Top of Nusa Ina

Mount Binaiya at 3,027  meters above sea level (masl) or also known as the “Peak of Nusa Ina” is one of the highest mountains n Indonesia, it is located on Seram Maluku Island where the tremendous scenery exists. What distinguis Mount Binaiya to particular Java mountains is that the trail to reach Binaiya pass through many villages, which certainly means the lane will be much longer.

Mount Binaiya, which within Manusela National Park, has a unique characteristic due to its towering altitude of 0 meters to 3,027 meters above sea level. At the foot of the mountain, many rivers spans about 6-8meters. Mount Binaiya located in the remote area so that tourist accommondation and facilities are almost nothing except some custom home residents to stay overnight.

Mount Binaiya is one of SEVEN SUMMET INDONESIA and very interesting to visit. We are from Wisata Gunung Indonesia ready to accompany to to set foot on the top of Mount Binaya with a safety, comfortable, memorable, and full facilities.

==========================================================================

Want to go here by a safe, comfortable and memorable service?

Sungai di Jalur Selatan

River in South Route

Camp Waifuku

Waifuku Camp

Tumbuhan Endemik Pakis

Fenrs – Maluku Flora

 

Puncak Binaiya

Binaiya Peak

Puncak Binaiya

Binaiya Peak

Create your own group! Then we will provide the exclusive trip with the concept of Wisata Gunung Indonesia.

WHY SHOULD US?

We provide the best service and quality such as:

  1. Full facilities
  2. Accompanied by a friendly professional guide
  3. Quality-assured facilities
  4. Tasty and nutritious meals
  5. Safety, memorable, and pleasant activities
  6. Provide education regarding climbing world
  7. We are the people who are experienced in the field of mountaineering and tourism.

To reserve an exclusive tour package to Mount Binaiya,

Send your request to :

marketing@wisatagunung.com

What’s App 082122776607 (Mr.Ase)

Website : www.wisatagunung.com
Twitter : @wisata_gunung
FanPageFB : WisataGunung
GroupFB : WisataGunung.com

Line : wisatagunung
Instagram : @wisatagunung

==========================================================================

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Testimonials

Udah cek ricek sana sini trip pendakian gunung, tapi akhirnya pilihan gw jatoh ke wisatagunung.com Selama trip bareng tim WG nyaman banget, asik” orangnya. Dr support, bantuan, motivasi, kebersamaan, dsb yg diberikan,, kapan lagi bisa ngakak bareng, di jamin ngga pernah sepi nge-trip bareng WG. Dengan ikut bareng WG makin nambah banyak temen yang suka keindahan alam (hiking) bareng teman” baru. Berasa jadi keluarga besar bisa bareng” hiking bareng WG. Pokoke RECOMMENDED BINGIIIITTSSS Wisata Gunung dot Com,, (y) Sukses terus buat Pak Ase “ajak hiking juga yah baby nya nanti”, Widi “kue nya jgn lupa kasih toping dulu baru di bingkai”, Rizky & Ari ” jangan suka ngeledek orang tua terus yaaahh” Maybe Next Time kita bisa Trip Bareng-Bareng lagi sama tim Wisata Gunung,, salam SEMPAAAAAAKKK… 😀
Sophian Iwan Gunawan, Semeru Juni 2014

2 Responses to [ 7 Summit of Indonesia] Mt. Binaiya Adventure Package – Top of Nusa Ina

  1. mantap nih, saya juga pengen join nih kalo ada rezeki

    kholis 23 Februari 2016 at 1:24 pm Balas
    • Hayukss bro,join,bisa dicicil beberapa x kok

      ASe 23 Februari 2016 at 2:10 pm Balas

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Connect With Us