Why You Should Go With Us ?

Our Advantage

Our Advantage

 

  1. EXPERIENCED: We have been providing service in tour and adventure world for a long time, the intensity of our activities is high that we almost work every week to either mountain, beach, other tourist destinations, and other types of travel packages we provide.
  1. SAFETY TRIP: We guarantee you security and provide a sense of comfort to our client during the trip.
  1. QUALIFIED: We provide the best quality and facilities according to the packages to support your outdoor activities. We have and owned full equipments and properties specially for our clients. Tents, communication equipments, souvenis, sleeping bag, mattresses, cooking utensils, and other tools are maintained regularly with care for the purpose of quality.
  1. BEST SERVICE: We provide excellent services so that participats can enjoy comfortable and cheerful activities. Our crew are very friendly and have high sense of humor that create family athmospeher in all of our activities. For exclusive service, we provide the best menu empahasising in nutrition, hygiene, and ample.
  1. CREDIBILITY: We have high credibilities to maintain the trust of our clients both from the activities we carried out and condifentiality of our client’s data.

What’s App : +6282-1227-76607 ( Mr. Ase )

Email : marketing@wisatagunung.com

Line : wisatagunung

Website: www.wisatagunung.com

Twitter: @wisata_gunung

FanPageFB: WisataGunung

GroupFB: WisataGunung.com

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Testimonials

Tadinya ikut trip Rinjani gara-gara kesal dan khilap…karena tiket udah dibeli jadi ya nekad berangkat aja sendiri. Gak taunya, di trip dari WG ini ketemu banyak temen2 seru yang gak pernah abis lawakannya. Cowo2 gentle yg suka membantu, kaka2 cewe yg penuh perhatian, dan guide baek banget yang selalu siap tiap kali kami butuh apa2. Seru2an pas muncak berasa banget 17an-nya karena kita bikin acara tarik tambang sendiri di Anjani ^^”. Hunting spot keren di Segara Anakan dari ujung ke ujung. Main air panas di mata air deket danau, sampe acara lawak malem2 yang super ga jelas.   Transport oke, penginapan nyaman, jadwal asik2 aja dan woles, tapi selalu perhatian mempertimbangkan situasi dan kondisi di TKP. Pokoknya keren banget Rinjani!!! Thanks banget buat tripnya wisata gunung 🙂  

Giga Gita<gitapramesari@gmail.com>

Gita Pramesari, Rinjani Agustus 2014

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Connect With Us